středa 24. srpna 2011

ARMOR LUX k dostání v Tribo shopu



Společnost Armor Lux založil v roce 1938  švýcarsko- německý podnikatel Walter Hubacher v  městě Quimper v Bretani. Dnes je Armor Lux synonymem pro kvalitní námořnická trika, vlněné svetry a kabáty. Vše je vyrobeno v továrnách ve Francii.  Mottem společnosti je: kvalita, tradice, etika. Společnost Armor Lux je známá nejen díky své široké škále svršků, ale také tím, že podporuje princip Fair Trade a celkově funguje na vysokých etických a ekologických principech.



Pruhovaná trika jsou dlouholetou stálicí. Oblékají je všichni a vždy tomu tak bylo. Námořníci, vojáci, rybáři, dělníci, hudebníci, umělci...


Bretaňské námořnické tričko vzniklo oficiálně 27.3 1858 jako součást uniformy francouzských námořníků. Pruhy byly zvoleny jako nejlépe viditelné v případě pádu muže přes palubu.
Na světě existuje mnoho výrobců takové běžné věci jako je námořnické triko, ale Armor Lux vzniká v Bretani, v kraji známým svým nepříliš přívětivým počasím. Díky tomu jsou produkty Armor Lux připraveny i na tvrdé povětrnostní podmínky. Svetry a čepice s pruhy nebo bez, jsou vždy z velmi kvalitní vlny skotských ovcí. Sortiment zahrnuje i pláštěnky s lepenými švy a s voděnedostupnými kapsami.


Trička Armor Lux jsou nyní k dostání v Tribo shopu, Lidická 8. Zatím  v omezeném množství, tak nepropásněte svojí jedinečnou šanci rozšířít svůj šatník  o tradiční a hlavně kvalitní kousek.







Žádné komentáře:

Okomentovat