pondělí 26. září 2011

TRIBO BODOVALO V OPAVĚ !

Již sedmým rokem se v Opavě konala Silesia Tattoo Session. Tým Triba, ve složení Szabi, Tereza, Jirka, Partik, Adam a Ela, nesměl chybět a hlavně jel navázat na loňský úspěch. Jak se nám to podařilo posudtě sami.



Hned v sobotu ráno jsme se do toho všichni na plno obuli a vznikaly opravdu vyvedené práce. Do soutěže jsme přihlásili 7 prací v kategoriích color, black and white a individual/freehand.
Jirka poslal do soutěže  hned dvě věci! jednu klasickou černobílou a na Jirku velmi nezvyklou abstrakci, která se nadmíru vydařila. Avšak již z předešlých zkušeností  ze soutěží  bývají málokdy tyto práce doceněny.

Terka se nejspíš v Opavě těší velké oblibě a hned po příjezdu měla objednávky na celý den a tetovala jak na běžícím páse jeden "oldskůlek" za druhým. A do soutěže vyslala tuto krásku .


Mým horkým favoritem byl po loňském prvním místě jednoznačně Szabi, avšak kategorie Color byla letos hodně nabytá a hustým sítem bohužel tahle pecička neprošla. A to mě opravdu mrzí.


Ale zkrátka jsme rozhodně nepřišli. "Nováčci" v Tribo teamu zaváleli a Adam vybojoval v kategorii color s muerte Angelinou Jolie 2.místo  a Patrik s Iron Maiden kérkou 2. místo v kategorii  black and white.






Příjemně strávená sobota v Opavě zpečetěna dvěmi oceněními, byla završena velkým bowlingovým turnajem, který ukázal, že umíme nejen tetovat,ale jsme i sportovně nadaní. Jednoznačným vítězem se stala Tereza a její bojový pokřik : " Kugel kommt !!! "



 Pokud Vás soutěžní a vítězné kérky nalomily a přemýšlíte o kérce, přijďte  za námi do Lidické 8 nebo Klimenské 2 a Vaše nápady prokonzultujeme a najdeme to nejvhodnější řešení.

http://www.tribo.cz
http://facebook.com/tribotattoo
michal@tribo.cz
Tel.: 257 219 042

Žádné komentáře:

Okomentovat